2013. február 5., kedd

Olimpiq kozmetikai család


Olimpiq kozmetikai család


Növényi Őssejteket és növényi organikus összetevőket tartalmazó arckrém, sampon és tusfürdő. 100%-ban tiszta organikus termék, semmilyen mesterséges illatosítót, színező vagy tartósítószert nem tartalmaz!

Főbb hatásterületek:
- védi a bőr őssejtjeinek élettartamát
- késlelteti a bőr sejtjeinek öregedését megőrzi a bőr fiatalos megjelenését és vitalitását

A termékcsalád Olimpiq StemXCell extractja mellett Malus Domestica kivonatot és aranyat is tartalmaz, mely serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat segíti egészséges működésüket. A bőr méregtelenítési folyamatát a vér_ és a nyirokkeringés serkentésével pozitív irányba módosíthatja.
A Malus domestica egy olyan alma faj, mely arról híres, hogy nagyon hosszú ideig ráncosodás nélkül tartható el. A hosszú élettartam az alrna különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fitotápanyagokban, fehérjékben és differenciálatlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az átlag növényi omnipotens sejteknél. A bőr hámrétegében található őssejtek képesek új sejteket létrehozni, melynek révén a bőr megújul. Svájci kutatók igazolták, hogy az öregedő bőrben található őssejtek visszanyerhetik a sejtképző, ezáltal regeneráló képességüket a növényi őssejtes kezelések során. A növényi őssejtek kulcsfontosságúak lehetnek a bőr öregedésének lassításában, illetve megújulásában. Védik a bőr őssejtjeit a káros oxidatív folyamatokkal szemben is, és visszaadják azok vitalitását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése